Ayla Yerli Film Sansürsüz Full HD İzle

Hata Bildir ×

Film Bilgileri
4 sene önce eklendi
Ayla Yerli Film Sansürsüz Full HD İzle
4.116 izlenme
IMDb: 8.5
2017 senesinde vizyona giren film 2018 senesinde Oscar adayı olmuştur. 8.5 puanı bulunan filmin yönetmen koltuğunda Can Ulkay oturuyor. Film aynı zamanda gerçek bir hikayeden sinemaya uyarlanmıştır. Bu kaliteli ve dokunaklı yapımı sitemizden sansürsüz full hd izleyebilirsiniz. Ayla izle, Ayla yerli film izle, Ayla 2017 izle, Ayla sansürsüz izle, Ayla full izle, Ayla hd izle, Ayla bipsiz izle, Ayla tek part izle, Ayla 1080p izle. Film konusu: 1950'de Kuzey Kore ve Güney Kore arasındaki savaşta yardım çağrısı yapan Birleşmiş Milletler'e cevaban bir tugay gönderen Türkiye'nin askerlerinden biri olan Süleyman, savaş meydanında annesi ve babası öldürülmüş küçük bir kız bulur. Ay gibi suratı olan küçük kıza Ayla adını veren Süleyman, onun bakımını üstlenir ve kızı gibi benimser. Kore'den ayrılması gereken Süleyman Ayla'yı da yanında götürmek ister ancak kanunları aşamayan Süleyman canının yarısını Kore'de bırakarak dönmek zorunda kalır. Bundan 60 yıl sonra ikili tekrar bulaşacaktır... xfactorfilm.com iyi seyirler diler.
Yönetmen:
Yapım Yılı:
Yorumlar 0 Yorum
Film Robotu
Son Yorumlar
DİLARA, 2 sene önce
Başlarken sonu güzel bitecekmiş hissi veren fakat hiçbir sona ulaşmayan vasat bir film olmuş. Duygu ve konu bütünlüğünden kesinlikle yoksun..
Enes, 2 sene önce
Güzel beğendim ama

Spoiler içeren alan

mutlu sonla bitmiyor. bilginize
HARPUTLU, 2 sene önce
MAFYA FİLMİ TADINDA, GÜZELDİ, İZLEMEYE DEĞDİ GİBİ :)

Sen uzattığın eli tutmayan ele mi dargınsın, yoksa onu tutmayacak birine uzattığın için kendine mi kızgınsın? Hz.Mevlana